foto & citat #3

when two people are meant for each other, no time is too long , no distance is too far and no one can ever tweak them apart.
true love doesn't have a happy ending because true love never ends.
 

sjukgymnast

hej ! :)
idag har jag varit hos sjukgymnasten och kollat mina knän. jag är sjukt överböjlig och kan böja både fingrar och tår och allt hur som helst, och på senaste tiden har jag haft proplem med knäna, dom har vridits fram och tillbaka fast aldrig helt ur led och jag har haft en otrolig smärta i dom. sjukgymnasten berättade att det inte var något farligt men att jag behövde träna upp lår musklerna för den musklen trycker på knäskålen och gör att det inte blir lika lätt för knäet att vridas ur led. så jag har fått övningar som jag ska göra nu en gång om dan för att träna upp lårmusklerna sen ska jag tillbaka och träffa henne om två veckor igen. 

inget stall idag...

hej alla :)
egentligen skulle jag till stallet idag men det blev inget med det då det är teori vecka så alla lektioner är inställda :( 
istället ska jag träffa Ida så får jag vänta med stallet till nästa vecka.. :) 
 
just nu sitter jag i skolan på engelskan och väntar på att bara få komma hem och äta för jag är sjukt hungrig.. 
slutar om bara två minuter :D
 

helgen

min helg har varit både rolig och tröttsam och jobbig.
i fredags sov Ida över oc det varmenat att två kompisar skulle komma hit från Malmö men dom kom såklart aldrig så vi blev lite sura på dom. men vi hade väl roligt ändån. FF o sånt ;) 
i lördags kom Agnes hit och sov över till idag. vi åt kalkon med familjen och några från släkten. kvällen låg jag bara och tittade på film. Mean Girls. båda två var riktigt bra :)
idag kollade jag också lite på film men annars resten av dan har jag bara softat i min soffa med mina älsklingar.
 
imorgon börjar den jävla skolan igen och allt jag skulle vilja e att ligga hemma och bara sova bort hela dan imorgon för jag har verkligen inte lust till skolan. jag har blivit förkyld också..men jaja det e sånt man får leva med..
nu ska jag typ lägga mig så jag inte kommer sent imorgon godnatt :)