fy fan vilken storm

helvete vilken storm det va i förrgår. jag och Ida var ute när det bara började regna som fan så vi gick och ställde oss under tak och väntade på att det skulle sluta. men det började bara regna mer. det hade blåst lite hela dan men när vi stod där under taket så började det blåsa som in i helvete så vi va ju fan nära på att blåsa iväg. 
skyltar och massa andra grejer hade vält och blåst ner och det var helt kaos. 
Ida skulle iväg så vi var tvungna att dra hem, på vägen såg vi att väg skyltar hade låsnat och det var fan helt sjukt. när jag kom hem ringer ida och har både tappat telefonen och varit nära på att blåsa iväg. när hon kom hem smsar hon mig och berättar att hennes lillebror skulle ut och hämta en sak och han också var nära på att blåsa iväg. 
det var helt sjukt asså, har nog inte varit med om en sån storm på länge och ens någon gång haha :P

.

we should love, not fall in love because everything that falls, gets broken.
 

Air Max 90

fick mina älskade Air Max 90 igår, blev så glad.
skorna är varma och sköna och gå i fast mina fötter har svulnat upp rätt mycket så jag får ganska ont men ändå. förutom det är dom as sköna. 
underbara <3

before I die #3

 

min helg i bilder och text

fredag :
i fredags passade vi Agnes som sen sov hos oss till lördan. när vi hade hämtat henne åkte vi vidare till Hörby och hälsade på min mormor som fyller 81 idag. vi åt smörgås tårta och senare spelade jag och Agnes och Jack (min bror) fotboll och bara busade. vi lärde dessutom Agnes något hon tyckte om som vi kanske inte borde gjort då hon tjatar om det hela tiden nu. Jack tog henne i armarna och jag höll i hennes ben sen svingade vi henne fram och tillbaka i luften vilket hon tyckte va över skoj. 
 
lördag :
i lördags vaknade jag runt 9 och låg och lata mig i sängen ett tag, sen skulle jag upp och titta tv med Agnes. vi tittade på tv tills vi skulle äta och när vi hade ätit skulle Agnes hem. så vi körde in till Höör och lämnade henne och hämtade sen Rebecca samtidigt som sov hos mig till idag. Rebecca och Agnes och syskon då.så när vi kom tillbaka till Eslöv gick vi och handla 8 powerking och en liten påse godis att ha senare på kvällen till film. sen satt vi och tittade på film till typ 2. först the conjuring. skit äcklig film, men den är bra. sen the robinsons. en skit bra film fast det är en barnfilm egentligen.vi somnade runt klockan 3 och sista timmen efter filmerna låg vi bara med mobilen och typ pratade lite. men det var skit kul alltihop i alla fall. 
 
söndag :
idag var det egentligen meningen att vi skulle till typ Emporia eller Nova Lund men det blev inte så. så till klockan 10 eller 11 låg vi bara och lata oss sen gick vi och åt frukost på boijerts, gott men dyrt som fan. vi åt varsin baugette. efter det gick vi hem och satte på en film. grown ups 2. haha fucked up film på riktigt. sen när den va slut satte vi på en till för absolut brist på något att göra. det blev footloose. en skit bra film faktiskt, ni borde kolla på dessa för dom e skit bra allihopa. men the conjuring, asså man håller på att skita ner sig så jävla läskig den e,jag spillde ut min dricka över hela datorn igår för jag hoppade till när det kom en läskig scen. fy fan asså. 
jaja när klockan var kvart i 5 åkte Rebecca hem och sen dess harjag ätit mat, tittat på tv, klagat på att jag vill ha en häst och lyssnat på musik. nu ska jag sätta på en film. några bra filmtips tack ? :)

before I die #2

 

it's the Little things that makes life Big